Jan Linders opent vernieuwde winkel in Roermond

ROERMOND – Op 2 oktober opende de vernieuwde Jan Linders-winkel aan de Kasteel Hornstraat in Roermond haar deuren. De vestiging is ‘volledig ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten’, aldus de supermarktketen.

Supermarktmanager Alex van der Schaaf: ‘met trots verwelkom ik samen met mijn team klanten uit Roermond en omstreken in onze nieuwe supermarkt. In de afgelopen dagen heeft een ware metamorfose plaatsgevonden in onze supermarkt in winkelcentrum “De Donderberg”. In onze prachtige supermarkt staan - naast onze acties - de versafdelingen centraal.’

Keuken
Om die verse producten in de kijker te spelen bevindt zich in de winkel ‘de keuken van Jan Linders.’ Daar worden vers belegde broodjes en pizza’s aangeboden. Daarnaast biedt de keuken ook yoghurts met toppings om onderweg op te eten en vers bereide salades en maaltijden.

Verrast
Burgemeester Donders-de Leest van de gemeente Roermond, die de supermarkt samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘inwoners van Roermond zullen aangenaam verrast worden door deze nieuwe supermarkt. Het ziet er fantastisch uit en er is voor iedereen iets in alle smaken.

Bron: Levensmiddelenkrant