Jan Linders zet ‘prinsen carnaval’ op posters

NIEUW BERGEN – Met de start van het carnavalsseizoen introduceert Jan Linders gepersonaliseerde carnavalsposters. Prinsen die in het carnavalsseizoen 2020 uitgeroepen worden, in één van de plaatsen of wijken uit het verzorgingsgebied van Jan Linders, worden door illustratoren Leon Peeters uit Venlo en Sandor Paulus uit Son geportretteerd in de vorm van een kleurrijke illustratie.

“Een monsterklus”, zegt illustrator Leon Peeters lachend. “Maar wel een hele gave! Afgelopen weekend zijn in diverse plaatsen de prinsen van 2020 bekend geworden, dus vanaf vandaag kunnen we aan de slag!” In de weken vóór carnaval zijn de prinsenportretten gratis als poster verkrijgbaar bij de Jan Linders supermarkt van de betreffende prins (of prinses). Op deze manier wil Jan Linders de prinsen in het zonnetje zetten.

Aan de actie is een zoektocht verbonden, die is begonnen op de 11ste van de 11ste, de start van het carnavalsseizoen. Prinsen of prinsessen kunnen zich aanmelden op de site van Jan Linders. Consumenten krijgen de volgende campagne te zien:

Bron: Levensmiddelenkrant