Formules

Jumbo en La Place onder een dak bij vierde Foodmarkt

LEIDSCHE RIJN- Jumbo gaat haar vierde Foodmarkt openen. In de winkel van ruim 3500 vierkante meter komen Jumbo en La Place samen.  

Lisa van der Linden |

De deuren van de nieuwe Foodmarkt gaan om woensdag 16 mei open om 9 uur ’s morgens.  

Colette Cloosterman - van Eerd, CCO van Jumbo Supermarkten: “We spelen met Jumbo Foodmarkt in op het gemak dat klanten zoeken en willen ze continu blijven verrassen. Daarom hebben we geluisterd naar onze klanten van de foodmarkten in Breda, Amsterdam en Veghel. We zijn ontzettend trots dat we een vierde Foodmarkt openen en zetten ons voor honderd procent in om de verwachtingen van onze klanten ook hier elke dag te overtreffen.”

In de Jumbo Foodmarkt is onder meer een eigen La Place Bakkerij waar elke dag vers brood wordt gebakken.  Arjen van der Maas, filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn: “Door de verse bereiding, de aandacht voor de presentatie en de brede keuze uit producten biedt Jumbo Foodmarkt volop inspiratie voor in de eigen keuken. Alles in de winkel draait om lekker eten. Ons team heeft kennis van alle producten die we hier verkopen. We laten gerechten proeven, adviseren over de bereiding en beantwoorden vragen van klanten. Tijdens het boodschappen doen, kunnen klanten genieten van een lekkere maaltijd of een kop koffie met een lekkernij in het Foodcafé. Kinderen kunnen zich vermaken in de kidscorner. Ik kijk er samen met het team ontzettend naar uit om de deuren op woensdag 16 mei te openen.”  

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops

jumbo_foodmarkt_breda_houten_kisten_peulvruchten_1-a900x525.jpg