Jumbo opent foodmarkt in Leidschendam

VEGHEL - Jumbo opent op woensdag 19 juni de zevende Jumbo Foodmarkt in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam. In ‘The Mall of the Netherlands’ combineert de supermarktformule in een winkel van ruim 3.000 vierkante meter het beste van Jumbo en La Place.

Klanten kunnen er terecht voor een uitgebreid foodassortiment met meer dan 23.000 producten, waaronder 3.000 nieuwe producten, zoals vers bereide La Place maaltijden en verse vleesproducten uit eigen slagerij. Tal van nationale en internationale gerechten worden bereid door koks en foodspecialisten in de La Place wereldkeukens, om mee te nemen of te nuttigen in het ‘Foodcafé'. Van handgemaakte sushi, vers gebakken fish ‘n chips tot La Place gerechten zoals belegde broodjes, Italiaanse pizza’s en vers geperste sappen.

Groente en fruit
Ook heeft de Foodmarkt een van de grootste groente- en fruitafdelingen van Nederland, kunnen klanten vers La Place brood uit eigen bakkerij kopen en zijn er diverse streekproducten opgenomen in het assortiment. De Foodmarkt beschikt over zelfscanners waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa’s kunnen zij in afrekenen bij een caissière.

Foodexperience
De nieuwste Jumbo Foodmarkt biedt volgens CEO Frits van Eerd, het allerbeste op het gebied van boodschappen doen en lekker eten. “Onze nieuwste Jumbo Foodmarkt in Leidschendam biedt een complete foodexperience waar het mooiste van Jumbo en La Place samen komt. We hebben goed geluisterd naar de klanten van onze foodmarkten in Veghel, Amsterdam, Breda, Groningen, Utrecht en Tilburg. De sfeer, het gemak en de beleving van Jumbo Foodmarkt worden ontzettend gewaardeerd. Deze totaalbeleving van lekker eten en boodschappen doen, gaan we nu ook in Leidschendam bieden.”

Bron: Levensmiddelenkrant