Jumbo organiseert vernieuwd GP-evenement

VEGHEL - Jumbo organiseert samen met Dutch Grand Prix een ‘Super Friday’ evenement om consumenten kennis te laten maken met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort. Jumbo biedt sinds woensdag toegangskaarten met 50 procent korting bij aankoop van geselecteerde producten, zodat klanten al vanaf 17,50 euro per stuk kunnen genieten van deze Super Friday op vrijdag 1 mei 2020.

De Super Friday is de opvolger van de Jumbo Racedagen. Tijdens deze dagen kwamen honderdduizenden fans en liefhebbers naar Zandvoort om te genieten van Max en de racesport. Jumbo Super Friday is de openingsdag van de Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort. Het vindt plaats op de eerste dag van het Formule 1-weekend en is de trainingsdag voor de coureurs. Dit is voor de coureurs de eerste kennismaking met het vernieuwde parcours.

Supercup
Tijdens Super Friday zijn ook de trainingen van de Formule 2, Formule 3 en de Porsche Supercup. Er zijn diverse optredens op podium rondom de racebaan en natuurlijk in de Fanzone. Op de vrijdag verzorgen onder andere Nick & Simon, dj Sam Feldt en Lil’ Kleine optredens en in de Fanzone vind je veel extra vermaak, zoals een reuzenrad, karting en Formula 1 Esports. Klanten van Jumbo krijgen bij aankoop van een aantal actieproducten 50 procent korting op tickets voor Super Friday.

Bron: Levensmiddelenkrant