Marley Spoon vergroot aanbod The Veggie Lovers producten

OSS - Vleesvervangers van The Veggie Lovers, ontwikkeld door Future Food Group, worden in het receptenaanbod van Maaltijdbox-aanbieder Marley Spoon opgenomen.

De Vegan Gehaktballetjes van The Veggie Lovers waren sinds eind december al beschikbaar, maar binnenkort volgen ook boxen met Vegan Braadworst en een Vegan burger van het merk. Vegetarische en veganistische producten vormen niet langer een kleine, specialistische niche volgens Future Food Group. Zij zien dat zowel de vraag naar als het aanbod in vleesvervangers groeit. Daarmee is de uitbreiding van vegetarische en veganistische recepten in de maaltijdboxen een logische stap volgens het bedrijf.

Laurens Kraaijenbrink van Future Food Group: “Met The Veggie Lovers kan elke maaltijd omgetoverd worden naar een heerlijke maaltijd zonder vlees. We zien dat een deel van de consumenten die minder vlees wil eten, soms moeite heeft om het vleescomponent op een volwaardige manier te vervangen. Marley Spoon bewijst op een creatieve manier dat de nieuwste generatie vleesvervangers uitermate geschikt zijn om vlees algeheel te vervangen, zonder afbreuk te doen aan smaak, mondgevoel en beleving.”

Bron: Levensmiddelenkrant