Formules

Fabrikanten

Marqt start samenwerking met Thuisbezorgd.nl

AMSTERDAM – De boodschappen van biologische supermarktketen Marqt kunnen nu ook worden thuisbezorgd via de Thuisbezorgd-app. Het assortiment telt meer dan 300 producten welke direct worden bezorgd vanuit de Marqt-winkels in Amsterdam en Den Haag.

Yentl Bocxe Strik  |

De vraag naar de thuisbezorging van boodschappen blijft toenemen. Het blijft dan ook een prioriteit voor Thuisbezorgd.nl (en moederbedrijf Just Eat Takeaway.com) om hierin wereldwijd te blijven groeien.


“We zien tegenwoordig dat consumenten ons platform niet alleen omarmen voor het bezorgen van hun favoriete maaltijd, maar ook voor het bezorgen van boodschappen en gemaksartikelen, of dat nu verse groenten en fruit zijn, of essentiële voorraadartikelen”, zegt Gijs Weterings, country director Thuisbezorgd.nl. “Daarom behoren supermarkten als Marqt tot de snelst groeiende sectoren voor bezorging. Door de samenwerking met Marqt maken we het aanbod van boodschappen en gemaksartikelen op Thuisbezorgd.nl nog diverser en dit maakt het voor iedereen die Thuisbezorgd.nl gebruikt nog makkelijker om ook hun verse, dagelijkse boodschappen te bestellen bij ons.”
De biologische boodschappen van Marqt kunnen besteld worden van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 uur tot 19:00 uur, en op zondag van 11:00 uur tot 19:00 uur.

Bron: Levensmiddelenkrant

 

thuyisbezorgd.jpg