Vomar opent nieuwe locaties

ALKMAAR – Vomar Voordeelmarkt zit niet stil en opent de deuren op vier nieuwe locaties, waarvan één in Ter Aar en Uithoorn en twee in Amsterdam. De eerste vestigt zich op 25 september in de voormalige Boni-vestiging in winkelcentrum Reigersbos in Amsterdam.

Naast de Boni-locatie neemt Vomar vestigingen van Coop in Uithoorn en Amsterdam (Dijkgraafplein) over. Ze gaan medio november open als Vomar-vestigingen. Op 2 november opent een compleet nieuwe supermarkt van Vomar in Ter Aar.

Groei
Ceo Aart van Haren: “2019 is tot dusver al een buitengewoon succesvol jaar voor Vomar. Na jaren van grote groei in 2017 en 2018 weten we ons succes in 2019 zelfs verder te versnellen met meer dan 10% omzetgroei, waarmee we op autonome basis nu al voor het derde jaar op rij de snelst groeiende supermarkt van Nederland zijn. Dat we niet stil blijven zitten is duidelijk met het toevoegen van 4 nieuwe Voordeelmarkten aan de bestaande 65 vestigingen dit najaar. We geloven er sterk in dat we van elk van de te openen vestigingen een succes kunnen maken en zien er naar uit weer veel nieuwe klanten te verwelkomen en ze kennis te laten maken met de garanties van Vomar: de Laagste Prijs, de Beste Kwaliteit en de Snelste Service.”

Bron: Levensmiddelenkrant