Spar bevoorraadt tijdelijk Efteling supermarkt

KAATSHEUVEL – De Efteling heeft in het zogeheten Carrousel Paleis een tijdelijke supermarkt geopend. Volgens het pretpark is dit een extra service voor bezoekers, nu je bij de horecagelegenheden in de Efteling alleen eten en drinken kan afhalen. De bevoorrading van de supermarkt komt van Spar, zo meldt www.looopings.nl, een onafhankelijke nieuwssite over attractieparken in Europa.

Het assortiment is vergelijkbaar met dat van een stationswinkel of tankstation, er zijn veel voorverpakte producten te krijgen. De Efteling hanteert de voor de supermarkten geldende coronaregels, waaronder een maximum aantal klanten en 1,5 meter afstand.

Bezoekers worden gevraagd om met zo min mogelijk mensen naar binnen te gaan. Winkelmandjes zijn verplicht en betalingen kunnen alleen contactloos of met pin gedaan worden. De supermarkt is handen van de Efteling, maar de bevoorrading wordt gedaan door Spar.

Deze pop-up supermarkt zal in ieder geval tot en met de kerstvakantie openblijven. De Efteling kan nog besluiten om de supermarkt langer open te houden. Het pretpark is na een sluiting van twee weken weer opengegaan voor de 22e editie van de Winter Efteling.

Bron: www.looopings.nl