Derde Jumbo voor Marco van Bergen

OSS - Marco van Bergen, eigenaar van twee Jumbo-vestigingen in Oss opent een derde winkel in de Brabantse plaats.

De voormalige Emté-supermarkt aan de Kardinaal de Jongstraat wordt dit voorjaar omgebouwd tot Jumbo en opent begin juni haar deuren. Van Bergen vertelt aan weekblad Regio Oss dat Jumbo graag wilde dat de familie Van Bergen deze derde winkel gingen exploiteren. De familie onderneemt nu al 35 jaar in Oss en kent het marktgebied goed. Van Bergen ziet goede mogelijkheden voor het vestigingspunt.

Emté heeft volgens hem jarenlang een prima omzet gedraaid en hij hoopt met een volledig verbouwde Jumbo een mooie stijging van de omzetcijfers te kunnen realiseren. Met een derde Jumbo-vestiging in Oss verstevigt Van Bergen er zijn positie als marktleider en worden wekelijks ruim 50.000 klanten van hun boodschappen voorzien.

647 vestigingen
In totaal heeft Jumbo nu 647 vestigingen in Nederland. Hiervan zijn 147 winkels in de provincie Brabant te vinden. Van Bergen is een van de 349 franchisers die onder de Jumbo-vlag een supermarkt hebben geopend. Van Bergen is al eigenaar van een supermarkt op de Wolfskooi en aan de Vierhoeksingel.

Bron: Levensmiddelenkrant