Lidl generiek.jpg

Formules

Lidl beste retailwerkgever van Nederland

HUIZEN – Lidl mag zich dit jaar beste retailwerkgever van Nederland noemen. De discounter heeft de Top Employer certificering gekregen met een score van 93%. Het is voor de zevende keer op rij dat Lidl Nederland het certificaat krijgt.

Redactie |

“Wij willen dat onze medewerkers elke dag weer opnieuw voor Lidl kiezen”, zegt Sophie Geerts Jaspers, HR-directeur Lidl Nederland. “Daarom is het voor ons van fundamenteel belang om hen een werkomgeving te bieden waarin persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt, gelijke kansen worden gecreëerd en zich iedereen thuis voelt. Het zijn onze medewerkers die de basis leggen voor het succes van onze organisatie. De 7e certificering op rij is dan ook een mooie erkenning voor alle initiatieven die wij samen hebben opgezet en voor hoe wij ons als #teamlidl blijven inzetten voor toekomstgericht werkgeverschap. We zijn erg trots dat Lidl dit jaar opnieuw is erkend als retail werkgever met de hoogste score.”

Het bedrijf haalt ook een andere mijlpaal. Het is voor het eerst dat de supermarktketen in alle landen waar het actief is de Top Employer certificering heeft gekregen. Daarnaast krijgt Lidl ook voor de zevende keer de Top Employer Europe-zegel. David Plink, ceo van het Top Employers Institute, zegt: “Uitzonderlijke tijden brengen het beste in mensen en organisaties naar boven. En dat zagen we dit jaar terug in ons certificeringsprogramma voor Top Employers: uitzonderlijke prestaties van de gecertificeerde Top Employers 2024. Deze werkgevers hebben altijd laten zien dat ze de ontwikkeling en het welzijn van hun medewerkers belangrijk vinden. Zo verrijken ze samen de wereld van het werk. Met trots kondigen en vieren wij de groep toonaangevende, op de mens gerichte werkgevers van dit jaar: de Top Employers 2024.”

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: