lisette Evers.jpg Lisanne Evers Foto: Guus Schoonewille

Fabrikanten

Lisanne Evers stapt over van Koffie & Thee naar JDE

DEN HAAG – Directeur en algemeen secretaris van belangenbehartiger Koffie & Thee, Lisanne Evers, stopt half maart. In maart begint zij aan een nieuwe uitdaging als corporate & government affairs manager bij koffiebranderij Jacobs Douwe Egberts (JDE). Een opvolger wordt nog gezocht.

Redactie |

Zes jaar geleden begon Evers bij Koffie & Thee Nederland. Eerst als policy officer en sinds 2019 als manager communicatie en public affairs. In september 2021 werd zij directeur. Zij volgde toen Elize Klitsie op. Op haar LinkedIn-pagina bedankt Evers haar voorganger. “Met veel plezier heb ik mij de afgelopen jaren ingezet voor Koffie & Thee Nederland. Ik wil alle leden, (oud-)bestuursleden en collega's bedanken voor de prettige samenwerking, leerzame periode en mooie successen. Een speciale plek op de lijst met mensen die ik wil bedanken reserveer ik voor mijn voorganger Elize Klitsie, dank voor alle wijze lessen”, schrijft Evers.

Koffie & Thee Nederland vertegenwoordigd 49 bedrijven die werkzaam zijn in de koffie- en/of theesector. Het bestuur wordt gevormd door directeuren van de lidbedrijven die verantwoordelijk zijn voor de omzet van hun bedrijf in Nederland.  De algemeen secretaris is tevens directeur van de vereniging en als enige lid van het bestuur niet verbonden aan een van de bedrijven.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops