fairtrade.png

Fabrikanten

Nieuwe kruidenpasta's van Fairtrade Original

CULEMBORG – Fairtrade Original brengt vier nieuwe bumbu’s op de markt. In eerste instantie zijn de Indonesische kruidenspasta’s alleen verkrijgbaar bij Jumbo. De bumbu’s zijn honderd procent plantaardig, bevatten geen kunstmatige toevoegingen en geen palmolie.

Redactie |

Een unieke combinatie in de markt volgens de makers. Het Indonesische schap in de supermarkt mag ook een stuk natuurlijker en bewuster, vinden ze bij Fairtrade Original. Naast de natuurlijke ingrediënten zijn geen toevoegingen nodig en boeren in Azië krijgen een eerlijke prijs voor hun gember, citroengras en andere producten.

“Uit onderzoek onder Nederlandse consumenten blijkt dat de kruidenpasta's de vertrouwde Indonesische smaak hebben die zij gewend zijn. Tegelijkertijd maakt de consument op meerdere vlakken wel een duurzamere en bewustere keuze. 'Duurzaam’ betekent overigens niet dat we veel duurder zijn dan andere A-merken, want we willen onze kruidenpasta's toegankelijk maken voor zo veel mogelijk Nederlanders”  aldus Lisette Brouwers, product manager Wereldkeuken bij Fairtrade Original.  

Bron: Levensmiddelenkrant