Poiesz Leeuwarden Wilgenstraat - impressie 1.jpg Illustratie: Poiesz / Wijbenga Tromp architecten

Formules

Nieuwbouw Poiesz Heechterp Schieringen van start

SNEEK – Deze week is de nieuwbouw gestart van de nieuwe winkel van Poiesz in de Leeuwarder wijk Heechterp Schieringen. De nieuwbouw komt op de plaats van de oude supermarkt die in december is gesloten waarna de sloop begon.

Redactie |

De supermarkt heeft met de sloop gewacht tot de nieuwe winkel in de wijk Camminghaburen open was. Poiesz hoopt in november 2024 de winkel van 1000 m² aan de Wilgenstraat te kunnen openen. De nieuwbouw zal voorzien zijn van de laatste technologie op het gebied van duurzaamheid. Alle koelingen en diepvriezers zijn afgedekt en de restwarmte van deze apparatuur zal gebruikt worden om de winkel te verwarmen. Op het dak komen uiteraard zonnepanelen en voor de verlichting wordt alleen gebruik gemaakt van ledlampen.

Algemeen directeur Piet Smit: “Onze doelstelling is dat elke nieuwe Poiesz winkel een verbeterde versie is dan de vorige en daar zetten we ook deze keer weer op in. We zorgen daarmee voor dat alle Leeuwarders vanaf eind dit jaar boodschappen kunnen doen in een hypermoderne Poiesz winkel in de wijk Heechterp Schieringen.”

Bron: Levensmiddelenkrant