odin-1000elid.jpg Bio-bloemen en -boodschappen voor Nixdorff.

Formules

Odin heet 1000e lid welkom

ARNHEM – De biologische winkelketen Odin heeft haar duizendste lid mogen verwelkomen. Om deze mijlpaal extra bijzonder te maken, werd het nieuwste lid Tabea Nixdorff door Marco van der Wel, wethouder bij de gemeente Arnhem, ontvangen bij de winkel aan de Spijkerlaan 43 met een bos biologische bloemen en een tas vol bio-boodschappen.

Zoë Kools |

Odin staat bekend om haar uitsluitend biologische en biodynamische producten. “Als je lid wordt van Odin, dan geeft dat niet alleen een goed gevoel, maar je werkt ook mee aan de oplossing van wereldproblemen”, zegt Van der Wel, die zelf ook lid is. “Landbouw, natuur en klanten worden bij Odin met elkaar verbonden. Je weet dat de producten met zorg gemaakt worden en dat de boeren een goede beloning krijgen.”

Solidariteitsgedachte
Leden van Odin krijgen tegen een maandelijkse bijdrage ongeveer 15% korting op de boodschappen. Als een maandbijdrage niet wordt opgemaakt, wordt het als tegoed op de ledenpas gestort. “Wij zijn lid geworden vanwege de smaak en kwaliteit van de producten”, vertelt Nixdorff. “En vanwege de solidariteitsgedachte van de coöperatie en de mogelijkheid om als lid laagdrempeliger en goedkoper biologisch te eten.”

Dit artikel verscheen eerder in Levensmiddelenkrant. Abonneren? Klik hier.