PLUS verspakketten nieuw.png

Formules

Plus breidt assortiment verspakketten uit

UTRECHT – Supermarktketen Plus zet nieuwe verspakketten in het schap. Het assortiment zal eind deze maand ruim 45 varianten bevatten. Bij Plus zien ze een toenemende interesse en verkoop van de pakketten, die allemaal ook vegetarisch zijn te bereiden.

Redactie |

De samenstelling van de verspakketten gaat zo veel mogelijk volgens de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Mocht een gerecht niet voldoen aan de Schijf van Vijf dan staat er op de verpakking een tip, bijvoorbeeld om een salade bij het gerecht te serveren. Alle verspakketten worden ook voorzien van de Nutri-Score op de verpakking. Het merendeel heeft een score A of B.

Bente van Vliet, assistent category manager AGF bij Plus: “We zien een groeiende vraag naar gemaksproducten. Om onze klanten te blijven inspireren, breiden we ons assortiment verspakketten uit. Door een nieuwe indeling op de AGF-afdelingen is er meer ruimte ontstaan voor gemaksproducten. Alle verspakketten hebben nu een prominente plek in de winkel, waardoor het vinden en kiezen van maaltijden en maaltijdsoepen een stuk makkelijker wordt voor onze klanten”.

Bron: Levensmiddelenkrant