Formules

Ondernemers

Plus Ton Henst is beste van Nederland

BEST – Plus Ton Henst uit Best is uitgeroepen tot ‘Beste Plus van Nederland’. Na het behalen van de titel van Supermarkt van het Jaar, vorig jaar, wilde de ondernemer ook de prijs van Beste Plus van Nederland in de wacht slepen. “Ik ben supertrots dat dat gelukt is. Het winnen is een grote waardering voor ons team.”

René de Wit |

In het juryrapport wordt de winkel uit Best geprezen om het oog voor detail en trotse en vakbekwame medewerkers. “Plus Ton Henst is een winkel met oog voor detail: aan alles is gedacht. Je ziet trotse, vakbekwame medewerkers op alle afdelingen. Deze trots wordt nog meer uitgestraald, omdat eigen ideeën van medewerkers worden uitgewerkt tot succesvolle concepten”, aldus de jury.

Ranglijst
De winnaar volgt Plus Wilmink uit Nunspeet op. Plus Giel Smits uit Culemborg eindigde dit jaar op de tweede plaats. Deze winkel ontving tevens de prijs voor beste vleeswaren- en kaasafdeling, beste kruidenierswarenafdeling en beste kassa-afdeling. Plus Verhoeven uit Rotterdam eindigde op de derde plaats in de ranglijst.

Bron: Levensmiddelenkrant

upload-file-312-718101542019.jpg