Foto - Poiesz doneert €73.03190 aan Stichting Jarige Job.jpg

Formules

Poiesz viert verjaardag met Stichting Jarige Job

SNEEK – Supermarktketen Poiesz heeft een jaar lang haar honderdste verjaardag gevierd. Dit gebeurde met klanten, medewerkers en leveranciers, van april 2023 tot mei 2024. In het jubileumjaar steunde Poiesz Stichting Jarige Job en zamelde €73.031,90 in voor verjaardagboxen voor minderbedeelde kinderen.

Redactie |

Stichting Jarige Job spant zich in voor minderbedeelde kinderen door deze groep een verjaardagsbox te geven waarin alles voor het vieren van een echte verjaardag zit, thuis en op school. Met de opgehaalde € 73.031,90 kan de stichting 2086 boxen met een waarde van 35 euro maken voor kinderen die in Noord-Nederland wonen. 

Tijdens de actieperiode konden klanten hun statiegeld doneren. Ook doneerde Poiesz, in samenwerking met leveranciers, tien cent van elke verkochte wekelijkse donatie-aanbieding aan Stichting Jarige Job.

Jan Hoitema, marketingmanager bij Poiesz, zegt: “Het is schrijnend dat veel kinderen vanwege geldgebrek niet kunnen trakteren op school of geen verjaardagstaart krijgen. Dat levert veel verdriet op. Geweldig dat we als familiebedrijf op deze manier een steentje kunnen bijdragen. Een verjaardag moet voor elk kind een feestje zijn.”

Bron: Levensmiddelenkrant