3376-b1434bd92af3d38fda75370d0fb50631.jpg Opening van een van de eerste voormalige Deen-filialen.

Formules

Ralf Simons verlaat Dekamarkt

VELSEN-NOORD - Ralf Simons maakte gisteren op zijn LinkedIn-pagina bekend, te zijn gestopt als manager operatie bij Dekamarkt. Hij schrijft dat hij na 3,5 jaar de supermarkt gaat verlaten en dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Redactie |

In de jaren dat Simons manager operatie is geweest zijn er flink wat veranderingen geweest binnen het bedrijf. Zo is de samenwerking met Dirk van den Broek met Detailresult gestopt, zijn 19 Deen-filialen opgenomen in de Dekamarkt-formule en is het aantal winkels gegroeid naar ruim honderd. 

Van mei 2021 tot augustus 2022 heeft Simons samen met de commercieel directeur Dirk Kat leiding gegeven aan DekaMarkt. In deze periode was Ralf eindverantwoordelijk voor de winkeloperatie en heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van de strategie en het beleid van DekaMarkt. In augustus 2022 is Bart Oprel benoemd tot algemeen directeur van DekaMarkt. Sindsdien wordt de directie van DekaMarkt gevormd door Dirk Kat en Bart Oprel.

Na het vertrek van Simons is Maarten Kat aangesteld als Manager Operatie en heeft hij de werkzaamheden overgenomen.

Simons kwam halverwege 2020 over van Jumbo waar hij projectleider strategische initiatieven en operationeel manager was. Daarvoor werkte hij als zonemanager bij Super de Boer en was hij supermarkt manager bij Albert Heijn.

Simons bedankt de eigenaren van Dekamarkt, de familie Kat, voor de kans en het vertrouwen om een nieuwe strategie te mogen voeren.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: