Formules

Restaurant in Haagse Amazing Oriental-super

DEN HAAG - Bij de grootste Amazing Oriental-supermarkt kunnen klanten ook dineren. Langs de A13 aan de Laan van Haamstede in Den Haag opent de Aziatisch-Nederlandse formule half augustus een distributiecentrum, groothandel, en supermarkt met restaurant.

Joost Agterhoek |

Amazing Oriental noemt het zelf een uniek totaalconcept: op een terrein van 13.000 vierkante meter komt vanaf 15 augustus een distributiecentrum van 6.000 vierkante meter, een groothandel van 1.000 vierkante meter groot en een supermarkt á 1.800 vierkante meter met een inpandig 300 vierkante meter groot restaurant.

Proefdraaien
De supermarkt in het totaalconcept is de grootste van Amazing Oriental tot nu toe, zegt marketingmanager Liza Poon tegen Nieuws.nl. De formule zet al langer in op foodcourts in haar winkels. Amazing Oriental telt inmiddels 20 winkels, vijfhonderd medewerkers en een aanbod van 8.000 producten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp. De vestiging in Delft sluit op 13 augustus, klanten worden doorverwezen naar de nieuwe megastore in Den Haag. 

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops/Nieuws.nl

signing_formule_uitstraling_kassa_afrekenen_klanten-a900x525.jpg