Sanderv.Gelder.persbericht (002).jpg Sander van Gelder Foto: Fish Tales

Fabrikanten

Sander van Gelder nieuwe ceo van Fish Tales

AMSTERDAM – Het duurzame visbedrijf Fish Tales heeft in Sander van Gelder een nieuwe ceo. De focus voor Van Gelder zal gaan liggen op duurzame groei ne het vergroten van de merkherkenning en perceptie van Fish Tales.

Redactie |

Van Gelder is nieuw in de wereld van food. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de sportfashion bij gerenommeerde bedrijven als Puma en Björn Borg. “Ik vind het heel interessant en spannend om in een voor mij onbekende industrie aan de gang te gaan. Je moet er letterlijk induiken en de supply chain goed begrijpen. Maar los van de kennis is het bouwen van een merk, iets wat ik goed ken vanuit mijn baan bij Puma of Bjorn Borg. Daar zitten natuurlijk veel overeenkomsten”, aldus Van Gelder. "Ons verhaal is buitengewoon en we zijn pioniers op het gebied van impact en duurzaamheid in de visserij. Mijn doel is om dit verhaal nog krachtiger te vertellen aan de consument."

Met de komst van Van Gelder ondergaat de organisatie van het bedrijf een strategische verschuiving die gericht is op het versterken van de verkoop op de Amerikaanse markt. Sinds vorig jaar juni ligt het merk in de schappen van supermarktgigant Walmart. Tjebbe Onnes is sinds 1 maart cco en verantwoordelijk voor zowel Europa als Amerika.

Bron: Levensmiddelenkrant