masala-4096891_1280.jpg

Achtergrond

Specerijenvereniging sluit zich aan bij de FNLI

DEN HAAG – De Koninklijke Nederlandse Specerijenvereniging (KNSV) heeft zich als nieuw lid aangesloten bij de FNLI. KNSV is de belangenorganisatie van Nederlandse leveranciers van specerijen. De leden van KNSV hebben nu ook toegang tot een breed netwerk en kunnen kennis uitwisselen met bedrijven en verenigingen in andere branches.

Redactie |

Henri de Haan, voorzitter van de KNSV, reageert op het nieuws: “De effecten van bedrijfsvoering op de omgeving waarin we werken zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor onze mooie specerijensector, maar ook voor andere bedrijven. We denken dat meer samenwerking en kennisdeling goed is voor de manier waarop onze leden werken. We willen niet alleen dat onze producten gezond zijn, maar ook dat onze leden een positieve bijdrage leveren aan de omgeving waarin we opereren. We zien uit naar onze samenwerking met FNLI en haar andere leden.”

KNSV
De KNSV en haar leden zetten zich actief in op thema’s zoals kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen, klimaat en milieu en internationaal verantwoord ondernemen. De leden – kleine en middelgrote bedrijven zoals importeurs, handelaren en producenten van specerijen voor zowel consumenten als voor voedingsmiddelenbedrijven – werken samen aan verbetering van de manier waarop specerijen geproduceerd worden.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops