Persfoto.jpeg Steven Kleinjan (links) en Peter van de Steeg. Foto: OFC

Fabrikanten

Steven Kleinjan nieuwe ceo Organic Flavour Company

VEENENDAAL – Steven Kleinjan is sinds 7 mei de nieuwe algemeen directeur bij Organic Flavour Company (OFC). Hij treedt hiermee in de voetsporen van Peter van de Steeg, die de afgelopen tien jaar de rol vervulde. Na een succesvolle integratie laat Van de Steeg de producent en importeur van biologische thee, kruiden en specerijen achter zich.

Redactie |

Van de Steeg: “OFC heeft, zoals het een biologisch bedrijf betaamt, ook figuurlijk gesproken een vruchtbare bodem voor gezonde groei. Ik geef het stokje dan ook met vertrouwen over en ga nieuwe uitdagingen tegemoet.”

Groeimogelijkheden
Kleinjan is in de afgelopen jaren werkzaam geweest bij zijn groeiende onderneming Teamasters, waar hij in acht jaar het bedrijf heeft ontwikkeld tot productiebedrijf en gespecialiseerd in het leveren van private label biologische thee. In september 2023 is Teamasters verkocht aan OFC.

Kleinjan was in de afgelopen maanden al werkzaam als commercieel directeur bij OFC. Als algemeen directeur zal hij zich gaan richten op de vernieuwde strategie en groeimogelijkheden van OFC in binnen- en buitenland. “Met de brede kennis en ervaring van het hele team kan OFC, in binnen- en buitenland, veel betekenen voor het BIO-assortiment van retailers en producenten”, stelt Kleinjan.

Bron: Levensmiddelenkrant