Formules

E-commerce

Tamar de Leeuw nieuwe voorzitter BVCNL

HILVERSUM - Tamar de Leeuw is door de leden van de Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland (BVCNL) benoemd tot nieuwe voorzitter. Zij neemt het stokje over van Martin de Wilde die sinds de oprichting van de branchevereniging in 2017 de rol vervulde. De Leeuw is op 1 juni begonnen.

Ilaria Viola |

De Wilde kijkt voldaan terug op de afgelopen jaren en zijn betrekking bij de opstartperiode van de vereniging. Toch is het nu tijd om de hamer over te dragen, zegt De Wilde. Dit werd met begrip ontvangen door de organisatie: “Wij begrijpen dat voor Martin nu de tijd is gekomen om naar zijn toekomst te kijken”, licht De Leeuw toe.

Opvolger
De Leeuw is sinds de oprichting van de brancheverenging actief geweest als bestuurder. Zijn bekleedt de nieuwe functie naast haar rol als ceo van Wonderbox Business Group Nederland, de aanbieder van diverse belevingscadeaus zoals Wonderbox en GiftForYou.

De Leeuw is tevreden over de stappen die de afgelopen jaren zijn gezet, maar heeft als doel om met alle leden de cadeaukaartenbranche in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Daarmee wordt de markt vergroot.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

tamar-de-leeuw-voorzitter-bvcnl.jpg