CCO The Greenery Willem-Jan Boelema.jpg

Fabrikanten

The Greenery verwelkomt Willem-Jan Boelema als nieuwe cco

BARENDRECHT – Vanaf 1 maart is Willem-Jan Boelema de nieuwe chief commercial officer (cco) van The Greenery. Alle commerciële activiteiten binnen het bedrijf vallen onder zijn hoede, met eindverantwoordelijkheid op de commercie.

Redactie |

Arthur Swijter blijft verantwoordelijk voor de afdeling financiën. David Markowksi behoudt overkoepelende leiding als ceo. Het drietal continueert met de focus op telers en klanten.

Ervaring
Boelema brengt veel ervaring met zich mee: hij werkte voor Jumbo en Shell, waar hij commerciële, internationale en strategische functies bekleedde. Hij werkt sinds 2019 bij The Greenery als respectievelijk commercieel directeur Benelux, retail en internationaal directeur. Zijn integrale rol in de ontwikkeling en uitvoering van de strategie Focus 2025, gericht op maximale waardecreatie voor de telers bleef niet onopgemerkt.

Ambitieuze doelen
Willem-Jan Boelema is enthousiast over zijn nieuwe rol: "Het is een eer om bij The Greenery te mogen werken, een bedrijf dat al decennia lang hoogwaardige producten van de beste telers levert aan onze klanten in heel Europa. Ik kijk ernaar uit om samen met ons team en onze telers de volgende stap te zetten in het realiseren van onze ambitieuze doelen."

Waardevol
Markowski over de benoeming: "Willem-Jan Boelema is een waardevolle toevoeging aan het directieteam bij The Greenery. Zijn drive voor het leveren van goede resultaten voor onze telers en klanten, gecombineerd met zijn teamgerichte aanpak, maken hem een ideale persoon voor de rol van cco."

Bron: Levensmiddelenkrant