beste intro.jpg

Awards - Beste Introducties

Winnaars Beste Introductie 2022

NIEUWVEEN – Een nieuw product biedt geen enkele garantie voor succes, weten fabrikanten als geen ander. Bij Levensmiddelenkrant reiken we jaarlijks de Beste Introducties uit aan fabrikanten die het jaar ervoor succesvol een innovatie op de markt hebben gebracht die gewaardeerd wordt door het retailkanaal. De komende dagen lees je alles over de winnaars hier op de website.

Renée Salome |

Op de redactie hebben we een paar intensieve, maar ook heel leuke weken achter de rug. We maken fabrikanten ontzettend blij met deze award, zoals valt af te lezen aan de foto’s die bij de uitreiking gemaakt worden.

beste introductie winnaars.jpg

Vakkundige jury
Levensmiddelenkrant vroeg een vakkundige jury, bestaande uit supermarktorganisaties en toonaangevende ondernemers, om met een kritische blik naar de genomineerde producten te kijken. Alle nominaties zijn beoordeeld en die met een gemiddeld rapportcijfer van een 7 of hoger mogen zich een jaar lang de Beste Introductie noemen. Als de winnaars bekend zijn, is het aan ons om alle fabrikanten te benaderen en hen het goede nieuws te vertellen.

Bron: Levensmiddelenkrant