Ondernemers Pers Nederland B.V.
Anne Hendrik Kooistrastraat 140
2441 CP Nieuwveen

Redactie
Lisa van der Linden
Tel.: (085) 303 76 25
E-mail: Lisa@Levensmiddelenkrant.nl 

Mathijs van Eeten
Tel.: (085) 303 76 25
E-mail: Mathijs@Levensmiddelenkrant.nl 

Roel Diender
Tel.: (085) 303 76 25
E-mail: Roel@Levensmiddelenkrant.nl 

Persberichten, nieuwstips of evenementen delen? Mail naar redactie@levensmiddelenkrant.nl 

Verkoop
Ludwig Runkat
Tel.: (06) 147 243 75
Email: Ludwig@ondernemerspers.nl 

Guido Elfferich
Tel.: (06) 398 397 86
Email: Guido@ondernemerspers.nl 

Locatie

Ondernemers Pers Nederland B.V.

Uitgeverij Ondernemers Pers Nederland is al ruim 30 jaar actief in de foodsector met de vakbladen Levensmiddelenkrant en Out.of.Home Shops. Nog altijd zijn wij dagelijks bezig met deze boeiende en dynamische branche. De redactie informeert lezers via de fysieke en digitale vakbladen, de website, nieuwsbrief en social media.

Levensmiddelenkrant is een vakblad voor retail. Vanuit die insteek is de titel doorgegroeid naar een multimediaal platform voor alle professionals in foodretail: ondernemers, bedrijfsleiders, inkopers en directie van retailformules en fabrikanten.

Out.of.Home Shops is een vakblad voor ondernemers en organisaties in het catering, horeca en on the move segment. Vanuit die insteek is de titel doorgegroeid naar een multimediaal platform voor alle professionals in food: topondernemers, formuleorganisaties, groothandels en fabrikanten.

Naast de vakbladen worden door Ondernemers Pers Nederland ook aan aantal databases uitgegeven die bestaan uit relevante data over de Nederlandse levensmiddelenindustrie. Voor een compleet overzicht van alle producten van Ondernemers Pers Nederland klik hier.

Gerelateerd nieuws