Ondernemers Pers Nederland B.V.
Anne Hendrik Kooistrastraat 140
2441 CP Nieuwveen

Redactie

Kim van Dijk
Hoofdredacteur

Tel.:
(085) 303 76 25
Email


Verkoop

Tel.:
(085) 303 76 25
Email

Locatie

Ondernemers Pers Nederland B.V.

Een uitgeverij die al bijna 25 jaar actief is in de branche van de levensmiddelenindustrie met o.a. de vakbladen Levensmiddelenkrant en Out.of.Home Shops. Met ons team zijn wij op dagelijkse basis bezig met deze boeiende en nog altijd bloeiende industrie.

Levensmiddelenkrant is onderdeel van een crossmediaal mediapakket met daarin een tweewekelijks vakblad (printuitgave), de nieuwswebsite www.levensmiddelenkrant.nl en een digitale nieuwsbrief.

Out.of.Home Shops is het grootste vakblad in het buitenshuiskanaal en wordt op naam toegezonden aan alle exploitanten van verkooppunten met levensmiddelen buiten het supermarktkanaal. Ook Out.of.Home Shops heeft een nieuwswebsite www.outofhome-shops.nl en een gratis digitale nieuwsbrief.

Out.of.Home Shops en Levensmiddelenkrant zijn producten van Ondernemers Pers Nederland. Naast de periodieke vakbladen worden er ook een aantal databases uitgegeven die bestaan uit relevante data over de Nederlandse levensmiddelenindustrie. Voor een compleet overzicht van alle producten van Ondernemers Pers Nederland klik hier.