Formules

E-commerce

AH gaat maaltijden bezorgen

ZAANDAM – Albert Heijn start binnenkort met een maaltijdservice onder de naam ‘Maaltijd Thuis’. Klanten kunnen wekelijks verse maaltijden bestellen, die vervolgens op een vaste tijd en door een vaste bezorger worden afgeleverd. Eenmaal thuis hoeven de maaltijden alleen nog worden opgewarmd. Maaltijd Thuis wordt landelijk uitgerold.

Renée Salome |

De Zaanse formule speelt met deze nieuwe service in op de groeiende vraag naar foodservice en thuisbezorging en wil ‘lekker, gezond en gevarieerd eten voor iedereen binnen handbereik brengen’.

Particulieren en instellingen
Ook aan de persoonlijke eet- en dieetwensen van klanten wordt gedacht, zo zijn ook bijvoorbeeld zoutarme, glutenvrije en vegetarische maaltijden te bestellen. Mocht dat gewenst zijn, dan kan het eten zelfs kleiner gesneden worden, zo laat de grootgrutter weten. Albert Heijn gaat zich de komende periode toeleggen op de verdere groei van Maaltijd Thuis, waarbij de formule zich niet alleen richt op particulieren, maar ook op instellingen. Marit van Egmond, ceo bij Albert Heijn: "We willen allemaal graag lekker in ons vel zitten. Een goede, gevarieerde maaltijd is de basis om elke dag van het leven te genieten, voor jong en oud. Daarnaast weet ik hoe belangrijk een vertrouwd gezicht en een praatje aan de deur voor veel mensen is. Bij Maaltijd Thuis komt dit allemaal samen."

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

800_ahmaaltijdthuis2.jpg