versplein AH.jpg

Formules

Fitte hamsters en Leefstijlgids

ZAANDAM - Albert Heijn lanceert de nieuwe Leefstijlgids, bijlage van de Allerhande. Hiermee wil de supermarkt klanten informatie verstrekken om het nieuwe jaar zo makkelijk en betaalbaar mogelijk gezond te beginnen. Ook in de Mijn leefstijlcoach-app geeft AH de adviezen en inspiratie en zijn er producten toegevoegd aan het al bestaande assortiment.

Redactie |

In het nieuwe jaar start 60% van de Nederlanders met goede voornemens, het meest op 1 januari. Met de lancering van de Leefstijlgids springt AH hierop in door de klanten adviezen te geven voor gezondere gewoonten aan te bieden zoals aan je conditie werken, tot rust komen en bewuster omgaan met suiker. 

Leefstijlcoach
Daarnaast biedt de AH- Leefstijlcoach en de Mijn Leefstijlcoach-app ondersteuning om de leefstijl te gezonder te krijgen door middel van bijvoorbeeld challenges voor stoppen met roken, het nemen van een alcoholpauze en eten van meer groenten en fruit.

Fitte hamsters
Albert Heijn zet zijn hamsters in om een gezonde start van 2024 kenbaar te maken. Om ouders te helpen gezonder eten leuker te maken voor hun kinderen is er volkorenpasta ontwikkeld waarbij de pasta de vorm heeft van hamsters. Verder komt de supermarkt met een commercial met ‘fitte hamsters’.

Bron: Levensmiddelenkrant