brugelbergfood.jpg Links Thijs van Wageningen en rechts Maarten van den Berg.

Fabrikanten

Bergfood neemt Brugel Food over

OOSTERHOUT/BREDA – Bergfood heeft per 1 mei 2024 Brugel Food Products overgenomen. Beide bedrijven zijn actief in mediterrane levensmiddelen. De producten worden geleverd aan groothandel, maaltijdindustrie en retailers.

Redactie |

Maarten van den Berg, ceo van Bergfood, neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2024 alle aandelen over van Thijs van Wageningen, ceo van Brugel Food Products. Door de overname gaan de twee bedrijven hun krachten bundelen en verder groeien.

“Door onze krachten te bundelen, maken we een mooie stap voor de toekomst en onze groeiambities. De dagelijkse operatie levert veel synergie voordelen op, en de uitbreiding van ons productportfolio versterkt onze positie om onze afnemers te blijven inspireren”, aldus Van den Berg. Van Wageningen vult aan: “Deze strategische overname past goed in de filosofie dat beide bedrijven elkaar kunnen versterken in hun assortiment en dienstverlening. De continuïteit van onze merken blijft gewaarborgd en wordt verder aangevuld en uitgebreid, hetgeen veel vertrouwen geeft voor de toekomst.”

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops