Formules

Beste Dirk staat in Ter Aar en Zwanenburg

VELSEN-NOORD - De teams van de Dirk van den Broek-supermarkten in Ter Aar en Zwanenburg mogen zich een jaar lang de beste Dirk van Nederland noemen.

Peter Smit |

De prijzen werden afgelopen zaterdag uitgereikt tijdens een feest in het Claus Event Center in Hoofddorp bekend gemaakt. Formuledirecteur Steven van der Krogt overhandigde de beker aan de prijswinnaars.

Team
Supermarktmanager van Ter Aar Max Belt, winnaar in de categorie grote supermarkten, is dolgelukkig met de prijs: “Dit is echt een teamprestatie van formaat. We hebben er maandenlang keihard voor gewerkt. Al die inspanningen zijn nu beloond met deze titel. Deze beker krijgt een bijzonder plekje, zodat we elke dag aan deze prestatie worden herinnerd. We moeten die titel immers wel blijven waarmaken!” Het team van de Dirk in Zwanenburg, onder leiding van Johan van der Tas, behaalde in de categorie van kleinere winkels de hoogste score en ging eveneens met een beker naar huis.

Focus
Formuledirecteur Steven van der Krogt zag dat de winkelwedstrijd bij de winkels hoog op de agenda stond. “Ik ben echt trots op al die medewerkers die zich hebben ingezet om hun winkel steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Zoals dat nu eenmaal gaat met wedstrijden, kan er natuurlijk maar eentje winnen. Maar van verliezen is eigenlijk geen sprake. Ik ben ervan overtuigd dat onze klanten profiteren van de slag die we gemaakt hebben en uiteindelijk worden we daar allemaal beter van. Al is de wedstrijd nu voorbij, ik verwacht wel dat iedereen gefocust blijft op waar het om gaat: een winkel neerzetten waar het voor klanten in alle opzichten fijn boodschappen doen is.”

Afvalrace
De winkelwedstrijd van Dirk ging dit voorjaar van start. Tijdens de poulefase deden nog alle winkels mee. Na de kwart- en halve finale waarbij een knock-outprincipe van toepassing was, behaalden zes winkels de finale. Behalve Dirk Ter Aar en Dirk Zwanenburg, waren dit de winkels in Noordwijk, Leusden, Enschede Rijnstraat en Schiedam Malmö.

Bron: Levensmiddelenkrant

winnaar_categorie_a_ter_aar-a840x630.jpg