boon.jpeg

Formules

Boon’s Markt komt naar Linne

DORDRECHT – Boon’s Food Group opent nieuwe supermarkt in Limburgse Linne. Het dorp zit al een aantal maanden zonder eigen supermarkt na de sluiting van de Jan Linders. De komende tijd zal het lege winkelpand weer volledig opnieuw ingericht worden. De opening staat gepland voor woensdag 15 mei.

Redactie |

De winkel zal gerund worden door de familie Geurts die al jarenlang supermarktervaring heeft bij diverse winkelketens. “Wij kijken er erg naar uit, samen met onze medewerkers, onze klanten te ontvangen in onze nieuwe Boon’s Markt”, zegt de familie. “We gaan er een eigentijdse supermarkt van maken waarin we ons echt willen onderscheiden met onze versafdelingen, lokale en regionale producten zoals bijvoorbeeld brood en vlaaien van Bakkerij Hannen uit Herten, een aantrekkelijk prijspeil en bovendien wekelijkse aanbiedingen. Wij willen echt de supermarkt voor iedere inwoner van Linne en omgeving zijn. Een plek creëren waar de inwoners hun boodschappen doen, maar elkaar ook ontmoeten en een praatje maken.”

Eric Brosius, manager acquisitie van Boon’s Food Group: “De voorbije periode hebben we in goed overleg met de eigenaar van het pand, de gemeente en de ondernemer gesproken over de heropening en het toekomstbestendig maken van de supermarkt. Ik begrijp dat dit voor de inwoners veel te lang heeft geduurd, maar gelukkig kunnen we nu gaan bouwen.”

Commercieel directeur Willem Boon is erg blij met weer een nieuwe Boon’s Markt, zo vlak na de bekendmaking van een nieuwe Boon’s Markt in Liempde. “Alweer een nieuwe Boon’s Markt geeft invulling aan het gewenste groeipad wat we hebben uitgestippeld. Ik ben erg blij met de keuze van de familie Geurts die als geen ander weet wat de wensen zijn van de Limburgse consument.”

Bron: Levensmiddelenkrant