Naamloos.jpg De Boon's Markt in Barendrecht. Foto: Google Streetview

Formules

Boon’s Markt in Barendrecht ondergaat snelle verbouwing

BARENDRECHT – De Boon’s Markt in Barendrecht gaat maandag 5 februari weer open na een snelle verbouwing. Volgens de supermarktketen is deze winkel een van de paradepaardjes en een van de eerste supermarkten waar in de winkel gekookt, gebraden en gegrild wordt.

Redactie |

Om de ambachtelijke slagerij en de versafdelingen nog beter tot hun recht te laten komen is er meer ruimte gemaakt. Verder zijn de koelingen vergroot, is het assortiment uitgebreid en wordt het beter gepresenteerd. De consument krijgt zo meer keuze. Ook de tapas en buitenlandse kaas assortiment wordt vergroot.

Kassa’s
In de winkel worden ook zes zelfscan-kassa’s geplaatst zodat klanten sneller kunnen afrekenen en kunnen klanten afrekeningen via de app op hun telefoon. Volgens eigen zeggen is Boon een van de eerste winkelketens die klanten al geruime tijd in de gelegenheid stelt om boodschappen met de eigen telefoon af te rekenen. Bediende kassa’s zullen bij Boon niet verdwijnen, meldt de supermarktketen. Daarom blijven er vier bedieningskassa’s waar klanten die het persoonlijke contact op prijs stellen kunnen afrekenen.

Boon is ook bezig met de voorbereiding van een aantal nieuwe winkels. De eerstvolgende opening is in het Brabantse Bosschenhoofd waar de keten een Boon’s Dagmarkt zal openen.

Bron: Levensmiddelenkrant