2f7a62500b219c128575b0872a64f567.jpg

Formules

Boon’s Dagmarkt opent in Limburg

NIEUWSTADT – Boon’s Dagmarkt opent deze week de eerste winkel in Limburg. De voormalige Plus van de familie De Wit heeft deze primeur. De afgelopen weken is de winkel niet alleen verbouwd maar ook vergroot. Hierdoor was er genoeg ruimte om de winkel volgens de laatste formule-uitgangspunten in te richten.

Redactie |

Eind september bracht Boon Food Group het nieuws naar buiten van de overstap van de familie De Wit van Plus naar Boon’s Dagmarkt. “We zijn natuurlijk trots dat de familie de Wit na jaren ondernemer te zijn geweest bij Plus, zich aansluit bij onze formule”, zegt Willem Boon, directeur commerciële zaken bij Boon. “Komend jaar vieren wij het tienjarig bestaan van de Boon’s Markt, en we zijn blij dat we dat ook met de consumenten in Nieuwstadt kunnen doen. Voor Boon Food Group is dit de eerste formulewinkel en zeker niet de laatste winkel in Limburg, gezien alle belangstelling die er door diverse partijen is getoond. Met de opening van de winkel in Nieuwstadt kijken we terug op een goed jaar waarbij winkels vanuit de diverse formules onder de Boon-vlag zijn geopend.”

De indeling van de winkel is compleet veranderd. De bakkerij is de blikvanger bij binnenkomst. Het assortiment is uitgebreid met brood en vlaaien van een Limburgse bakker. De versafdelingen, kenmerkend voor de formules van Boon, zijn uitgebreid. De ondernemers hebben zelf grote invloed gehad op het vleesassortiment, met veel Limburgse vleeswaren en het onmisbare zuurvlees. “We zijn erg blij met onze nieuwe winkel en de samenwerking met Boon, wij hebben de wensen van onze consument in deze winkel kunnen verwerken en zijn trots op onze nieuwe winkel. Het is nog mooier dan we op alle tekeningen en ontwerpen hebben kunnen zien”, besluit ondernemer Peter de Wit.

Bron: Levensmiddelenkrant