image00025.jpeg Boon's Dagmarkt in Stompwijk.

Formules

Boon Food Group neemt Coop in Liempde over

LIEMPDE – Boon Food Group heeft een overeenstemming bereikt over de doorstart van de huidige Coop-supermarkt in Liempde. Eerder maakte Coop al bekend deze winkel te willen afstoten.

Redactie |

De overname door Boon Food Group betekent dat de inwoners van Liempde nog in eigen dorp hun boodschappen kunnen blijven doen. De komende periode wordt de supermarkt fors verbouwd, aldus Boon Food Group. “De voorpui wordt in zijn geheel vervangen, het pand wordt geïsoleerd, de vloer en alle inventaris wordt vernieuwd. Tevens zal het pand een stuk energiezuiniger worden gemaakt”, schrijft de formule. 

Eigentijdse supermarkt
Ondernemer Ron Tholen gaat de Boon's Markt in Liempde exploiteren, hij vertelt: “Ik kijk er erg naar uit, samen met de vertrouwde gezichten in de winkel onze klanten te ontvangen in onze nieuwe Boon’s Markt. We gaan er een eigentijdse supermarkt van maken waarin we ons echt willen onderscheiden met onze versafdelingen, een groot assortiment kruidenierswaren en een aantrekkelijk prijspeil en bovendien wekelijkse aanbiedingen. Wij willen echt de supermarkt voor iedere inwoner van Liempde zijn, een plek waar de inwoners hun boodschappen doen, maar elkaar ook ontmoeten en een praatje maken.”

Ook Eric Brosius, manager acquisitie van Boon Food Group is blij met de overname: “We hopen dat het snel 1 mei is, want dan staat de opening gepland en kan iedereen in Liempde kennis maken met Boon’s Markt, Ron Tholen de ondernemer en zijn team”.  

Bron: Levensmiddelenkrant