boon.jpeg Foto: Levensmiddelenkrant

Formules

Supermarkt terug in Bosschenhoofd

BOSSCHENHOOFD – Op woensdag 10 april is in Bosschenhoofd een nieuwe vestiging van Boon’s Markt geopend. Na jarenlang geen supermarkt te hebben gehad, kunnen de inwoners van Bosschenhoofd nu weer in hun eigen dorp terecht voor boodschappen.

Redactie |

Boon’s Dagmarkt is kenmerkend door de aandacht voor verse producten. Zo wordt het brood vers gebakken, is de groente en fruit afdeling veilingvers en is er een groot assortiment aan vleeswaren, kaas en tapas. Ook zijn er veel regionale producten te vinden.

Ontmoetingsplek
Gerald Ossenblok, ondernemer van de Boon’s Markt: “Ik ben erg blij dat na een lange tijd de winkel open kan. Mijn medewerkers en ik staan te popelen om de consumenten te ontvangen. Naast dat men weer in eigen dorp boodschappen kan doen, willen wij meer zijn dan de supermarkt. Hier ontmoeten inwoners elkaar, wordt het nieuws uitgewisseld. Wij willen onderdeel van het dorp zijn.”

Ook Willem Boon, directeur commerciële zaken bij Boon Food Group is blij met de opening: “Een compleet nieuwe Boon’s Dagmarkt, fijn voor de inwoners van Bosschenhoofd, zij hebben zich er sterk voor gemaakt. Wij zijn ervan overtuigd dat Gerald Ossenblok samen met zijn medewerkers de consument met open armen ontvangt.”

Bron: Levensmiddelenkrant