Foto Carlijn Janssen.jpg

Formules

Carlijn Janssen nieuwe cfo bij Vomar

ALKMAAR – Carlijn Janssen wordt per 1 april 2024 de nieuwe cfo van supermarktketen Vomar. Zij volgt Jim Zwanenburg op die op die datum wordt benoemd tot ceo van het bedrijf. Janssen heeft veel ervaring door verschillende financiële functies bij levensmiddelenbedrijven.

Redactie |

Zij begon haar financiële loopbaan bij chemieconcern AkzoNobel waarna ze in 2012 de overstap maakte naar Ahold waar ze zich voornamelijk bezig hield met vastgoed. In 2018 stapte zij over naar dochteronderneming Albert Heijn waar ze finance director merchandising & sourcing was. Twee jaar later begon ze bij zuivelproducent FrieslandCampina waar ze een aantal jaren cfo was bij dochteronderneming Zijerveld. De laatste maanden is Janssen verantwoordelijk voor de financiële transformatie bij FrieslandCampina.

"Ik ben ongelooflijk verheugd en trots om als cfo bij te gaan dragen aan het succes van Vomar. Het is een eer om deel uit te maken van dit dynamische team en ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega's nieuwe resultaten te behalen en de al zeer succesvolle formule verder te gaan brengen”, aldus Carlijn Janssen.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: