carrefour.jpg Nicolas Bols

Buitenland

Carrefour Market in Woluwe

BRUSSEL - In mei opent een nieuwe Carrefour Market zijn deuren in het Woluwewinkelcentrum. De winkel, voorheen een Match, wordt geleid door Nicolas Bols, die het vak door en door kent en zich nu lanceert als franchisepartner.

Erica van der Valk |

Deze Carrefour Market ligt in het hart van de plaats SintLambrechts-Woluwe. Klanten vinden er een uitgebreid aanbod van verse producten, met een focus op biologische en plantaardige producten. Daarnaast is er een grote keuze aan lokale producten van kleine Belgische producenten, waaronder een breed assortiment speciaalbieren, en essentiële producten zoals boter en eieren van de boerderij.
Bols vertelt: “Ik ben gepassioneerd door mijn werk als winkelmanager en ik maak er een erezaak van om een breed assortiment producten aan te bieden in de Woluwe Carrefour Market, zodat klanten alles kunnen vinden wat ze nodig hebben. Ik ben altijd bereid om te luisteren naar wat klanten te zeggen hebben en naar eventuele suggesties, zodat ik hun verwachtingen kan begrijpen en mijn best kan doen om eraan te voldoen. Het warme en gastvrije team geeft een familiegevoel in een grote winkel en zet zich in voor een snelle en efficiënte service.”

Dit artikel verscheen eerder in Levensmiddelenkrant. Abonneren? Klik hier.