ah2223-nicoleermen-4-aps.jpg

Formules

Cees van der Poel neemt afscheid van zijn AH-‘kindje’

DORDRECHT – Na bijna 25 jaar neemt AH-ondernemer Cees van der Poel afscheid van zijn ‘kindje’, zoals hij het zelfs noemt. Met ingang van 25 februari zal Albert Heijn aan het Admiraalsplein in Dordrecht verder gaan onder de vlag van de Albert Heijn organisatie.

Redactie |

Dat maakt Van der Poel bekend op LinkedIn. “Vanmorgen aan mijn management en medewerkers medegedeeld dat na bijna 25 jaar, ik heb besloten om mijn ‘kindje’ en daar waar het ondernemerschap begon te verkopen terug aan de Albert Heijn organisatie. Met ingang van 25 februari zal de Albert Heijn en Gall&Gall-winkel aan het Admiraalsplein in Dordrecht in de wijk Wielwijk verder gaan onder de vlag van Albert Heijn zelf”, schrijft de ondernemer.

Etos
Het is niet de eerste winkel waar Van der Poel afscheid van neemt. Afgelopen zomer maakte hij bekend de deuren te sluiten van zijn winkel in Sint-Willibrord. Maar stilzitten doet Van der Poel niet. “Na de overdracht gaan we de voorbereiding starten voor de opening van een Etos in Hendrik Ido Ambacht die medio april open gaat”, aldus de ondernemer. 

Bron: Levensmiddelenkrant 

Lees meer over: