Formules

Die 2 Brüder verkocht aan investeerder

VENLO – De eigenaren van Die 2 Brüder von Venlo verkopen de bekende grenssupermarkt aan een groep investeerders. Op die manier willen ze de toekomst van het bedrijf veiligstellen.

Peter Smit |

De nieuwe eigenaar van de vooral bij Duitse grensbewoners populaire winkel wordt een investeringsconsortium onder leiding van de Emmes Group uit Amsterdam. De directie meldt dat er veel belangstelling was voor de Venlose supermarkt.

Intact
“Alhoewel er meer overnamekandidaten beschikbaar waren hebben wij onze keuze voor het investeringsconsortium met name laten leiden door de aanwezige kennis van de branche, de aanwezige competenties om de onderneming succesvol te kunnen voortzetten en de omstandigheid dat wij het specifieke karakter van de onderneming intact willen houden en de bestaande werkgelegenheid willen garanderen. Om laatstgenoemde twee redenen is er niet voor gekozen de onderneming te verkopen aan een van de bekende formules in onze branch”, aldus de directie in het persbericht.

1961
Reden voor de verkoop van de winkel is volgens de directie het gebrek aan opvolging binnen de familie, de wens om een stap terug te zetten en de noodzaak tot vernieuwingen om de onderneming naar de toekomst succesvol te kunnen continueren. Die 2 Brüder von Venlo werd opgericht in 1961.

Bekijk hier een fotoreportage van Die 22 Brüder von Venlo

Bron: Levensmiddelenkrant

bruder_gevel_van_de_winkel-a840x630.jpg