Formules

Dirk: eerste afhaalpunt kan vervolg krijgen

VELSEN-NOORD – Als het pick-up-point bij de afgebrande Dirk van den Broek-supermarkt in Volendam een succes wordt, sluit directeur Marcel Huizing niet uit dat het afhaalpunt de basis wordt voor een vervolg.

Joost Agterhoek |

In de nacht van 27 op 28 juli brandde het filiaal aan de Hyacintenstraat volledig af. In een advertentie liet de supermarktorganisatie aan inwoners van Volendam en omgeving weten er vlakbij een afhaalpunt te openen, waarvoor op www.dirkboodschappen.nl besteld kan worden. In de tussentijd zoekt Dirk een noodlocatie.

Hoofddorp
De bestelsite is vrijdag 5 augustus live gegaan. Klanten die voor 16 uur bestellen, kunnen er hun boodschappen de volgende dag ophalen bij het afhaalpunt op de Volendamse Julianaweg, zeven dagen in de week vanaf 14.00 uur. Bestellingen worden op het Dirk-filiaal in Hoofddorp verzameld, vanwaar ze met vrachtwagens naar Volendam worden gereden.

Leren
De webwinkel mag uit nood geboren zijn, laat directeur Marcel Huizing van Dirk van den Broek weten in een bericht, de noodoplossing kan uiteindelijk tot meer online activiteiten leiden, mits het afhaalpunt een succes wordt. “We leren momenteel veel van het opzetten en onderhouden van een webwinkel. Op dit moment is het belangrijkste dat onze klanten in Volendam weer profiteren van de laagste prijzen en beste acties van Nederland”, aldus Huizing.

Bron: Levensmiddelenkrant

dirk-van-den-broek-logo-naam-a900x525.jpg