Formules

Dirk een van de winnaars van Beste Folder Awards

AMSTERDAM- Dirk is donderdag uitgeroepen tot de winnaar van de Beste Folder Awards in de categorie Nationaal Food. Lidl werd tweede en Plus derde.

Marije de Leeuw |

In de afgelopen weken hebben ruim 55.000 consumenten via www.debestefolder.nl gestemd op hun favoriete folder. De 58 deelnemende folders zijn beoordeeld op acht aspecten, namelijk: scherpste aanbiedingen, bevat producten die de consument wil kopen, informatief, overzichtelijk, biedt inspiratie, leukste producten, leesformaat en aantrekkelijkheid van de folder. In de categorie Nationaal Food behaalde de folder van Dirk een eindcijfer van een 8,33. De supermarktketen scoorde vooral hoog op de aspecten ‘scherpste aanbiedingen’ en ‘bevat producten die ik wil kopen’. Lidl en Plus behaalden respectievelijk een 8,16 en 8,06 als eindscore.

Verkiezing
De Beste Folder Awards is een jaarlijkse verkiezing van adviesbureau Q&A. Er werden ook prijzen uitgereikt in de categorieën Non-Food en Merken. In de eerste categorie viel Intratuin in de prijzen en in de tweede categorie beddenspecialist Tempur.

Bron: Levensmiddelenkrant

winnaars_beste_folder_awards_2017-a900x525.jpg