3376-b81afabade33cb1e91c08a864a7cbdb0.jpg

Formules

Dirk Rotterdam Schepenstraat in nieuw pand

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op 1 februari is de Dirk van den Broek aan de Schepenstraat in Rotterdam open gegaan in een compleet nieuw pand. Met ballonnen, muziek en een foodtruck voor koffie en thee werden klanten verwelkomd in de vernieuwde winkel.

Redactie |

Tijdens de bouw van het nieuwe pand is de winkel niet dicht geweest. Door in fases te bouwen konden klanten blijven winkelen. Achter de oude winkel werd eerst een nieuw gedeelte gebouwd,  waarna de supermarkt verhuisde van het oude naar het nieuwe pand. Daarna werd het oude pand gesloopt en op dezelfde plek verrees een nieuw gedeelte. Toen dat klaar was kon de winkel, die nu drie keer zoveel vloeroppervlakte heeft, worden ingericht.

3376-3fdb2232374462857e5ab144b4b93d19.jpg

Extra ruimte
“We mochten onze klanten gelukkig al enkele weken ontvangen in een gedeelte van de nieuwe winkel, maar nu de supermarkt helemaal af is, hopen we nog meer klanten blij te maken. Nieuw toegevoegd zijn zelfscan, safepay en een SuperDirck3 slijterij, maar waar ik persoonlijk het meest blij mee ben is de extra ruimte voor groenten en fruit. En natuurlijk alles nog wel voor de vertrouwde laagste prijs”, vertelt supermarktmanager Fernando Barbaro.

Dirk van den Broek wil flink groeien. Vorig jaar werden vijf nieuwe winkels geopend en ook dit jaar moeten er meer winkels bij komen. Bestaande winkels worden uitgebreid met zelfscan en safepay.

Bron: Levensmiddelenkrant