Douwe Snel financieel directeur PLUS.jpg

Formules

Douwe Snel nieuwe cfo Plus

UTRECHT – Douwe Snel wordt per 13 mei de nieuwe financieel directeur van supermarktketen Plus. Hij neemt een ruime kennis uit verschillende vakgebieden mee in zijn nieuwe functie.

Redactie |

Snel is zijn loopbaan begonnen op het gebied van corporate finance bij merchant bank Kempen & Co. Daarna heeft hij bij reisbureau Asilia Africa de financiële zaken beheerd, waarna hij zijn loopbaan vervolgde bij Jumbo in verschillende financiële functies. De laatste jaren was Snel werkzaam als cfo bij PlantLab, en nu kan hij aan de slag als cfo bij Plus.

Volle sterkte
Harry Bruijniks, voorzitter raad van commissarissen van Plus: “Wij zijn verheugd dat Douwe onze directie komt versterken. Hij heeft veel relevante ervaring in de foodretail. Hij heeft vanuit verschillende functies, waaronder die van cfo, niet alleen ruime ervaring op het gebied van financiën, maar ook op het gebied van ondernemerszaken, vastgoed en ICT. We hebben Douwe leren kennen als een samenwerker en doorpakker. Met zijn komst is het directieteam op volle sterkte.”

Bron: Levensmiddelenkrant