WFFPR018a.jpg

Fabrikanten

Dr. Khotso Mikhele benoemd tot voorzitter RvB Westfalia Fruit Group

MAASDIJK – Westfalia Fruit Group en moedermaatschappij HMH Group hebben in Dr. Khotso Mikhele een nieuwe voorzitter van beide raden van bestuur. Mikhele trad in 2013 al toe tot de raad van bestuur van HMH Group als niet-uitvoerend bestuurder. De nieuwe voorzitter heeft zijn sporen verdiend in de wetenschap. Hij was adviseur van twee Zuid-Afrikaanse ministers en vertegenwoordigde het land in de uitvoerende raad van Unesco.

Redactie |

"Ik wil de raden van bestuur van de HMH Group en Westfalia Fruit International bedanken voor hun vertrouwen in hun benoeming tot nieuwe voorzitter van beide raden. We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst, om de wereldwijde avocado-industrie op de lange termijn positief te blijven ontwikkelen, ondersteund door onderzoek, innovatie en inzet van onze Westfalia-collega's", aldus Mikhele.

Westfalia Food Group is een multinationale leverancier van verse en verwerkte producten aan internationale markten. Het bedrijf is actief in 15 landen op 5 continenten en is koploper in de avocadoteelt.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: