Formules

E-commerce

Emmen is achttiende thuisbezorglocatie van Jumbo

VEGHEL – Voor de regio Zuidoost-Drenthe heeft Jumbo een nieuwe distributielocatie geopend in Emmen. In totaal heeft de supermarktketen nu achttien locaties van waaruit klanten die via de website of app bestellen worden beleverd. Door de uitbreiding kunnen klanten in de omgeving van Emmen kiezen uit meer en kortere bestelmomenten.

Gerard van Oosbree |

In eerste instantie zullen twaalf bestelbussen de bezorgklanten in de regio bedienen. Begin volgend jaar worden meer plaatsen rond Emmen aangesloten op de locatie en wordt verwacht dat het aantal bestelbussen zal groeien naar vijftig.

Toenemende vraag
“De nieuwe hub in Emmen is een antwoord op de toenemende vraag naar online boodschappen doen. Steeds meer klanten, zowel particulier als zakelijk, ontdekken de voordelen van bezorging”, vertelt Karel de Jong, directeur Supply Chain bij Jumbo. “Met een bezorghub is de capaciteit nog beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen. Ook worden hierdoor minder kilometers gemaakt dan voorheen, wat een gunstig effect heeft op onze CO2-uitstoot.”

Bron: Levensmiddelenkrant

02.jumbo-opent-in-emmen-achttiende-thuisbezorglocatie.jpg