Euroma_Smaakmakers-def (1).jpg

Introducties

Euroma lanceert gezonde Smaakmakers

ZWOLLE – Euroma introduceert Smaakmakers, natuurlijke kruidenmelanges zonder zout en andere onnodige toevoegingen. Het bedrijf biedt met deze introductie een oplossing voor 85% van de Nederlanders die teveel zout eet. De twee variaties Smaakmakers zijn te koop bij Jumbo, Picnic en binnenkort ook bij Hoogvliet en DekaMarkt.

Redactie |

Veel mensen eten nog teveel zout en zouden dat wel minder willen doen, met het gevaar van een hoge bloeddruk op de loer. Euroma slaat met de nieuwe kruidenvarianten een brug naar een gezond alternatief.

100% kruiden en specerijen
“Wie denkt dat een smaakmaker zonder zout niet smaakvol kan zijn, heeft het mis”, aldus Bert Bakker, ceo Euroma. “In de Smaakmakers zit een optimale mix aan kruiden & specerijen waaronder lavas, salie, kurkuma en zwarte peper, die tezamen de ultieme umami boost geven."  Bakker vervolgt: “De twee varianten kruidenmelanges passen bij vrijwel ieder gerecht en (wereld)keukens, en zijn daarmee hét geheime ingrediënt om voortaan elk gerecht op een gezonde en vertrouwde manier op smaak te brengen. De Smaakmakers zijn gezond, en vooral gemakkelijk voor dagelijks gebruik.”  

Bron: Levensmiddelenkrant