Introducties

Fairtrade Original brengt Mexicaanse productlijn uit

CULEMBORG – Fairtrade Original brengt zes nieuwe kruidenpasta’s voor Mexicaanse gerechten op de markt. De pasta’s zijn plantaardig en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. De ingrediënten van de kruidenpasta’s worden verbouwd door kleinschalige boeren in Huasca de Ocampo en verpakt in Monterrey, Mexico. De producten liggen in 600 Jumbowinkels.

Redactie |

De Mexicaanse keuken heeft volgens Fairtrade Original veel meer te bieden dan guacamole, wraps en nacho’s. Om de originele Mexicaanse smaken te vangen, werkte Fairtrade Original samen met Daniel Muñoz van KUA Mexican Kitchen in Den Haag. “Als consultant en trotse Mexicaan ben ik vereerd om mee te kunnen werken aan dit project, om mijn kennis over de authentieke smaken van onze keuken toe voegen en zo te zorgen dat je met deze producten de echte smaak van Mexico proeft”, zegt Muñoz.

24Kitchen
Daarnaast komt op dit moment de traditionele Mexicaanse keuken uitgebreid aan bod in het tv-programma Miljuschka in Mexico. De show is gemaakt in samenwerking met Fairtrade Original en wekelijks te zien op 24Kitchen.

Bron: Levensmiddelenkrant

 

fairtrade-original-nieuwe-mexicaanse-kruidenpastas.jpg