giftclub.jpg Foto: Convenience Concept

Formules

Giftclub vervangt servicebalie supermarkt

SON – Convenience Concept opent twee nieuwe Giftclubs en brengt het totaal van de nieuwe formule op vier openingen dit jaar. Met de nieuwe franchise winkels in Belfeld en Simpelveld krijgen klanten een gevarieerd aanbod van wenskaarten en cadeauartikelen.

Redactie |

Drie van de vier locaties zijn in handen van naastgelegen supermarktondernemers die hun servicebalie hebben verplaatst naar de Giftclub. Naast de wenskaarten en cadeaus kunnen klanten daar ook voor rookwaren, kansspelen en pakketdiensten terecht. Vooral het behouden van rookwaarklanten is belangrijk voor veel ondernemers als op 1 juli het verkoopverbod voor supermarkten ingaat.

“Het aanbod van wenskaarten en cadeaus staat centraal bij de Giftclub”, zegt general manager van Convenience Concept, Gerrit van Oosten. “Maar elke winkel biedt assortiment en diensten aan die inspelen op lokale behoefte. Dit verschilt van pasfoto’s, lokale ambachtelijke chocolade tot geldmaat. De klant heeft steeds minder tijd, wil ontzorgd worden en wil graag een persoonlijk, kwalitatief en origineel cadeau geven. Daarvoor is de Giftclub dan de plek.”

Bron: Out.of.Home Shops / Levensmiddelenkrant