henk casteele.jpg

Fabrikanten

Henk Casteele nieuwste partner IPLC

ROTTERDAM – Henk Casteele is als partner België toegetreden bij International Private Label Support (IPLS), het consultancybedrijf voor de private label industrie. Casteele heeft meer dan 23 jaar ervaring bij Belgische bedrijven die huismerken produceren.

Redactie |

Als commercieel directeur werkte hij onder andere bij Crops, Ysco en Jacques Ice en heeft hij veel kennis van productie van diepvriesproducten. Zijn laatste functie voor toetreding bij IPLC was als commercieel directeur van chipsproducent Roger & Roger.

Verschuiving
“Gezien de huidige druk op de koopkracht van consumenten als gevolg van de stijgende prijzen, is er een duidelijke verschuiving naar huismerken”, zegt Casteele. “Vaak betekent dit dat ze aangenaam verrast zijn door de aangeboden kwaliteit. Deze trend biedt veelbelovende vooruitzichten voor huismerkfabrikanten om uit te breiden en innovatieve producten te introduceren. Na te hebben gewerkt met een groot aantal top private label fabrikanten, ben ik blij dat ik bij IPLC kan werken en mijn kennis kan delen ten gunste van zowel fabrikanten als retailers.”

“We zijn verheugd Henk Casteele aan boord te verwelkomen. Expertise in strategie consulting geworteld in uitgebreide ervaring binnen Private Label productie is zeldzaam. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij met zijn diepgaande kennis van de Europese private label industrie en toeleveringsketen een aanzienlijke meerwaarde zal betekenen voor het IPLC team”, aldus managing partner van IPLC, Koen de Jong.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: